IVORY TAŞDELEN SİTE YÖNETİMİ

Sultançiftliği mah. Sultanmurat cad.Özveri sok. No:18
DEPREM HAZIRLIK ÇALIŞMASI

  DEĞERLİ SİTE SAKİNLERİMİZ

  Kahramanmaraş ve Elbistan merkezli iki büyük depremin üzüntüsünü yaşarken beklenmekte olan İstanbul depremi için hazırlıklı olmak amacıyla Yönetim Kurulumuz sitemizin deprem güvenliğinin güncel durumunun araştırılması çalışmalarına başlamıştır.

  Bu doğrultuda öncelikle bizleri yönlendirmesi için site sakinimiz Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği / Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feyza Çinicioğlu’nun görüşlerine başvurulmuştur. Sayın site sakinimiz bizlere destek vermiş ve kendisiyle aynı dalda uzman olan oğlu Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özer Çinicioğlu ile birlikte Yönetim Kurulumuz sitemizde 12.03.2023 Pazar  günü genel bir gözlem gezisi yapmışlardır. Ayrıca statik ve mimari projeler kendilerine yönlendirilerek bizlere yapacağımız çalışmalar hakkında tavsiyelerde bulunmaları rica edilmiştir.

   Projelerin incelenmesinin akabinde bir üniversiteye başvurularak sitemiz için performans analizlerinin ve sonrasında ortaya çıkabilecek gerekli güçlendirmelerin yapılması planlanmaktadır. Tüm bu çalışmalar süreç içinde sizlerle sürekli olarak paylaşılacaktır.  

                                        Ivory Taşdelen Site Yönetimi